.

.

Tuesday, March 2, 2010

Bandung Trip : Day 2, Part 1

bubur ayam yang best

Permulaan hari kami dengan breakfast dulu. erm kat mana aku kurang pasti. tapi yang tgh2 bandar bandung. aku, sang suami n cousin + his wife breakfast makan bubur ayam + teh hijau. sangat sedap and itulah 1st meal aku makan kat Bandung. All this (4 mangkuk bubur + 4 cawan teh) harganya dalam Rp 15,ooo = RM 7. Murah kan! Tempat makan ni macam tepi jalan jer, lori dier park tepi taman Jogging pastu dier bukak kerusi n meja..then dier serve la.

sang suami wif his meal

Taman untuk beriadah di tengah Bandar Bandung

aku n sang suami..(muka pepagi buta, jam kul 7 pg)

Our cousin


7 comments:

Farra Dhelina said...

4 mgkuk bubur & 4cwn teh, 7rgt je? mak aii murah betol ye

Ieda Al-Habsyi said...

beshhhnyer jenjalan! eh, header baru ek, baru aku perasan, cantik lah! :)

Reflisia said...

farra; murah giler kan!

Ieda; a ah aku ader header baru..ko baru perasan?sure dah lama tak jenguk umah aku kan! heheheh

Mea Myra said...

best best jalan2.. lenkali masz join kitorang punya trip plak eh ;)

Reflisia said...

Myra; darling, boleh jer..lenkali ader trip lagi bgtau k..kita bleh vacation reramai kan..

nasazfrog... said...

nak ikut jugak.. boleh...hehehe

Elyn said...

murah gile??? sedondon je u all ek!! heheh