.

.

Wednesday, March 3, 2010

Bandung Trip ; Day 2, Rumah Mode

Rumah Mode ialah salah satu Factory Oulet yang agak terkenal kat Bandung ni. Semua tourist mahupun rakyat tempatan Indonesia pasti suka datang sini. 26th of Feb tue kan cuti Maulud Nabi, and Indonesia juga cuti maka ramai la org kat sana. Org2 jakarta pun turun Bandung nak shopping..Sesakkk. tapi pengalaman yang best tuk shopping. Aku n sang suami memang rambang mata n rasa macam nak borong satu rumah jer.barang2 sangat murah. kat sini jer kitaorg habiskan almost Rp1 juta +++. =)



otw ke Rumah Mode..lihat la view jalan raya nyer




after shopping, lepak Java Bean (Ala2 Coffee Bean la)..
lokasinya dalam kawasan Rumah Mode


view dari dalam Java Bean Cafe



5 comments:

Farra Dhelina said...

wah shopping mopingg!! part yg pmpn paling suka kan??? :)

cuaca kat sana mcmn? tak pns ke masz?

Reflisia said...

farra; a ah of coz la best..cuaca kat sana sejuk n dingin jer

**sHiKinn** said...

huh banyaknya satu juta..ehee..kalo convert kn ke rm jd bape ek?

Elyn said...

selalu tgk blog org kalau pi bandung mesti pi umah mode. rupenyer umah mode ni macam tmpt bundle ek??

acap said...

sini syle kan nk shopping