.

.

Wednesday, March 3, 2010

Bandung Trip; Day 2, Jalan Cihamplas

Next location kitaorg adalah Jalan Cihamplas (aku tak pasti lah betul ker tak spelling nyer). Tapi kat sini ala-ala Jalan Tunku Abdul Rahman la kalu kat Masia. Sepanjang jalan, ader kedai2 jual pelbagai jenis like clothing, food, handbag and macam lah. Kat sini barang2 pun agak murah la..Ader baju2 yang di lelong tue sampai Rp10,000 jer. Aku n the geng berjalan sepanjang jalan Cihamplas ni sampai penat la, dari satu kedai ke satu kedai..tapi best ok coz jumpa barang2 best n shopping dengan harga yang murah.


gelagat para suami yang penat menunggu si isteri shopping!



1 comment:

Elyn said...

wow heaven tul bershopping heheheh