.

.

Thursday, March 4, 2010

Bandung Trip : Day 2, Jejalan Sampai Malam

Lepas jer lunchie tue, kitaorg pg factory outlet along Jalan Dago. Shopping lagi..sakan gak la
Cascade Factory Outlet


Heritage factory outlet (above picha)


Factory outlet kat Bandung ni cam best skit la coz almost of factory outlet akan ader garden kat tgh2 building tue. garden tue ader la food stall, and landscape yang cantik. macam picha kat bawah ni factory outlet kat The Secret

rasa best sangat lepak kat garden dier coz hijau jer..kat dalam tue bz ngan shopping

erm kalu haus, boleh minum jus dulu kat sini..meh2



Setelah penat bershopping, planning nak tgk wayang plak..so kami trus ke Bandung Super Mall. kat Masia macam kat Time Squere la..besar la juga. sampai jer kat cinema ticket My Name Is Khan sold out plak..so jejalan and decide pg massage jer la..

kekek..sakit yer bang?

kaki sang suami


kaki aku..erghh sakit mbakkk, perlahankan skit picitnya



Lepas puas massage, perut perlu di isi. makan malam di mana ya mas? Trus aja ke Cabe Rawit Cafe for our candle ligth dinner.. kat sini memang cahaya dier guna lilin jer la..

picha pun tak terang n jelas coz chaya lilin jer yang ader..heheh romantik kan!

tapi ini jer lah yang kitaorg makan..
hahhaha kelakar abis, nasi goreng special Cabe Rawit


3 comments:

Farra Dhelina said...

uhh romtk nya dinner tu..tgok nasi tuh..adehh..lapa lak! hihi

Elyn said...

ahaks nama grand tp nasi grg simple je ekekekke

Reflisia said...

farra; heheheh kata honeymoon sudah pasti cari tempat dinner yang romantik

Elyn; itu lah makanan yang di order tak seindah nama..hahahha