.

.

Saturday, March 6, 2010

Bandung Trip : Day 3, Kampung Daun

Ini masih cerita Bandung. Lunchie hari ketiga at Kampung Daun. Those yang datang Bandung sure nyer lah akan datang makan kat sini. sangat best n sedap. Harga tak yah cakap lah memang murah. kitaorg makan ber set2 ( eastern + western ) bayar tak sampai RM150 duit Malaysia. Memang best...terasa keseronokkan bila berada di bawah pondok bersajikan makanan yang enak, di alas punggung dengan tilam dan bantal yang empuk..Fuhhh best sangat

ini kat factory outlet before sampai kampung Daun

wa weee junior jussss

ini lah Kampung Daun (tempat makan yang best)

ruangan menunggu pabila pondok makan semua dah penuh

reservation

inilah pondok kami..no 5

before tue berposing dulu

kalu nak panggil waitress/waiter kene ketuk buluh ni
so datang la dorang tue

sang suami sampai baring n tido sementara makanan nak sampai

ini hanya sebahagian food yang sempat aku snap

bila dah kenyang..ini la jadinya




No comments: