.

.

Monday, March 8, 2010

Bandung Trip : Day 3, Shopping & Dinner at Sierra Cafe & Lounge

Makan lagi..yeay, aktiviti paling best kat Bandung selain shopping. Malam hari ketiga kami berempat makan kat atas bukit nun jauh di atas sambil menikmati Malam Bandung.. Kat Sierra Cafe & Lounge ni boleh lihat permandangan Seluruh Bandung di waktu malam. Sangat cozy n romantik gitewww. Food kat sini pun murah juga walaupun cafe ni diiktiraf ala2 5* hotel restaurant (kata supir aku). erm kat sini ader eastern n western food juga. aku n sang suami memilih western cuisin sebagai menu malam tue. asyik makan makanan java jer kan so try la western java plak..heheheh


sambil tunggu hidangan sempat juga abadikan kenangan

antara sekitar restaurant

antara hidngan kami pada malam itu


da kenyang n nak balik tido..esok ader lagi tempat yang akan dituju




3 comments:

Poppy Gusriharso said...

haaiiiii teman....

ada kabar gembira nih, tertama buat yang lagi manyun sendiri gara-gara mau beli tas baru tapi yang bagus harganya selangit :)

Yup... main donk ke www.ipopscollections.com lagi ada promo tas louis vuitton tuh...
Kualitas super, harga MIRING.

Oya, ada juga merek merek tas lain seperti PRADA, DIOR, CHANEL, HERMES, TODS, BURBERRY dll..

Nah, kebetulan kan, ga usah keluar rumah, tinggal duduk manis depan cp, kamu bisa dapetin semuanya

Note: Reseller are welcome


CU there...

Poppy

Poppy Gusriharso said...

haaiiiii teman....

ada kabar gembira nih, tertama buat yang lagi manyun sendiri gara-gara mau beli tas baru tapi yang bagus harganya selangit :)

Yup... main donk ke www.ipopscollections.com lagi ada promo tas louis vuitton tuh...
Kualitas super, harga MIRING.

Oya, ada juga merek merek tas lain seperti PRADA, DIOR, CHANEL, HERMES, TODS, BURBERRY dll..

Nah, kebetulan kan, ga usah keluar rumah, tinggal duduk manis depan cp, kamu bisa dapetin semuanya

Note: Reseller are welcome


CU there...

Poppy

SueRosly said...

Tumpang add link ke blog you. Koz Sue nak pegi Jakarta-Bandung next week.. Tengah prepares myself for this trip... :)