.

.

Friday, March 19, 2010

"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"

"Kengkawan semua jom kita buat bloggers gathering kat Berjaya Timesquare on 17th April ni disamping activity2 best and menangi hadiah2 best. Jom la..."

Korang semua jgn risau Nuffang & Gatsby dah arrangekan activity gathering kita seperti dibawah. heheheh

Erm semua org yang ader Nuffnang Account ni sure dah tahu pasal projek projek 400 nuffnang yang nuffnang akan bagi RM50 pervisit. Thanks to Nuff yang baik hati dalam usahanya untuk menganjurkan event kepada blogger2 dalam mengenali antara satu sama lain dengan lebih dekat lagi.

Korang semua nak tahu tak apa Projek 400 nuffnang ni? Haaaa...Projek 400 tue ialah projek sulit dan Projeknya ialah Gatsby Deodorant Street Fair. Kat sana korang dan aku boleh menangi hadiah2 best sehingga RM15,000 melalui cabutan bertuah yang merupakan barangan elekteronik, komputer,telefon bimbit dan baucar tunai.

Details about Events
;
Events: Gatsby Deodorant Street Fair
Date : 17th April 2010
Day : Saturday
Time : 10 a.m till 5 p.m
Location : Ground Floor Berjaya Timesquare (BTS), Kuala Lumpur
The Activity : Sumo Wrestling (in air bag suits!), gladiator battles and other amusing and addictive games you would expect at a fun-fair!

Gathering ini terbuka kepada semua blogger tak kira lah yang jadi follower aku ker, yang tak jadi ker, yang aku follow ker atau yang aku tak follow..korang semua dijemput ke sana. Sambil berkenal-kenalan sambil kita beramah mesra sambil kita menambah networking sambil kita menang hadiah sambil kita dapat duit..kan best tue. kalu nak tahu lebih lanjut click www.gatsby.com.my/streetfair ok.

Kengkawan semua kita jumpa kat BTS k. kalau dah sampai tue rodger2 lokasi anda k..

2 comments:

Elyn said...

jumpe kat sana i dh dapat email tadi heheheh

SueRosly said...

Sorry kalau tanya bebanyak.... Takyah register ker tuk pegi Gatsby fair tu? Sue dah ada NuffNang account. Koz Sue macam berminat nak pegi, nak jumpa para blogger yang lain.. :D