.

.

Wednesday, March 10, 2010

Winner of 'Why I Like It Longer'

Tadi bila bukak jer indox email yahoo aku, terpana seketika melihat email dari nuffnang. Wah result LG CHOCOLATE dah kuar, mari kita lihat saper yang kene...Jeng jeng..namaku tidak tersenarai dalam top 3 penerima Hp LG Chocolate.=( takper lah bukan rezeki. Mungkin ader rezeki lain kot Allah nak kasi kat aku..=).

Pemenang bagi contest ni ialah seperti nama di pic bawah..thaniah for those yang menang LG Chocolate ni yer..entry korang memang best n deserve to win this..

Congratulation guys




2 comments:

Elyn said...

takpe this time takde rejeki kot..... cuba lagik!!

Reflisia said...

a ah lyn..takper lah nak buat camner...mungkin ader rezeki lain kot