.

.

Sunday, March 14, 2010

Wistlist 2010 : Kawasaki KLX 150


Yaey..dah ader bike baru. Sang suami dah dapat his wishlist Kawasaki KLX 150..

I saw his BIG smile in his face. so happy wif his own Kawasaki. before this asyik berangan jer dier. kalu nampak jer this scrambler (rite me if i'm wrong spelling this), sudah pasti mulutnya akan mula berangan2 nak dapatkan 1.

finally last week on thursday (11 of March) he's got his bike..wahh cun sangat. aku pun sebenarnya suka sangat ngan this bike ni..cuma malas nak show off ngan sang suami kang dier ingat aku lagi beriya nak plak. Tup2 dier dah cnfirm nak n beli. tak sia2 kami pusing satu KL and Selangor nak cari dealer bike ni yang paling terbaik..hehehhe

'Sayang nanti kita balik Kg naik motor k?' ...huh? tak sanggup den nak berpatah pinggang naik motor balik Kedah..kekkekeke

erm wishlist si isteri bila lagi nak tercapai? apa eak wishlist aku? =)

2 comments:

Farra Dhelina said...

wahhhh pasni blh lah ronda2 kl naik bike ni kann?? tak yah nk tempoh jemmm.. ;))

Reflisia said...

a ah la farra..pas ni bleh jer selit2..hehehhe say no to jammed