.

.

Wednesday, April 21, 2010

Hot Air Balloon Fiesta, Putrajaya - Wrong Port

Ini update basi kot. tapi takper biarkan dier bersemadi di dalam diary ku ini. Last a few weekend, aku n Siblings inlaw, semua nak tgk Hot Air Balloon kat Putrajaya. Walaupun ni adalah Fiesta kali kedua, but aku n family adalah pengalaman pertama melihat belon udara panas..biasanya tgk kat tv jer..Unfortunately kitaorg salah port lepak n tak dapat nak tgk view ballon yang cantik.

Hakikatnyer view yang sangat cantik adalah berada di atas jambatan Seri Wawasan yang sanagt sesak itu..semua ballon boleh tgk..tapi ok juga wrong port ni..takder la sesak nafas n takder tempat nak duduk..atleast port kitaorg tue boleh juga nampak balloon n lepaking sambil makan2...=)








No comments: