.

.

Tuesday, April 6, 2010

Lama kot!

Lamanyer tak update blog..

Being bz lately ni coz macam2 nak buat, making money, spending time wif family, study, and the important things is aku nak rest sepuasnya..

Sebenarnya macam2 cerita nak aku simpan dalam blog ni. Malangnya masa tak cukup..ni belum ader baby lagi niey, dah tak cukup masa..kalu dah ader comitmen lain lagi la tak cukup kan!

nak update blog kat opis tak bleh plak nak upload picture..bagaikan album tanpa gambar kalu takder pict..tak best kan! biarlah memori yang tersemat bersama gambar yang boleh menghidupkan kenangan..=)

InsyaAllah kalu ader masa kat umah nanti kalu ader masa terluang akan ku update segala cerita..

3 comments:

Adlina Husaini said...

babe, pic u yg 2006 tu macam muka kawan i kat opis neh =D

Baiti said...

hahaha..biasa la..kdg2 sampai da ketandusan idea da..hehehehe..u got award from me...amik kat my blog k.

Elyn said...

mmg lama!!