.

.

Thursday, April 29, 2010

Saya sedang merancang sesuatu...!

Rindu nak update blog..

Aku sekarang bz making money n tak sempat nak update blog...

Setelah stress dengan keadaan gemuk, aku abaikan perasaan tue. Biarkan ia pergi. Kalau rasa tak nak makan tak yah makan, kalau rasa nak makan biar berpada. Kesihatan come 1st.

lately ni bz ngan kejer. So many outcome nak kene buat. So aku terpaksa siang tumpukan pada kerja di opis n malam bersama keluarga and part time job. (hihihi..gatal nak buat biznes)

kulit muka pun dah mula nak buat hal..maklumlah dah lama tak belai manja. cayang facie ku...next week kita pg facial k..then ill buy u some Estee Lauder skincare k..

Shopping! dah lama kot tak kuarkan duit tuk shopping badanku..hahhah dalam kepala ku hanya barang2 nak making money..biasa lah kalau dah mula jinak ngan biz ni, so kene la korban masa, and some others interest. tapi aku suka!=)

Alhamdulillah semua nyer rezeki dari Allah.


InsyaAllah esok (jumaat) aku akan balik kampung jumpa my parent. best!
yang paling best my dad belikan keter baru tuk my mom, but my brother claimed that is his own..hahhaha paper jer la..yang penting aku nak jumpa dorang n nak try keter baru!

6 comments:

AMELIA said...

Sedap nampak cupcake. You, nak tanye. Macam mane nak buat cream cake or cupcake? Same ke?

Elyn said...

hiks nanti bule la i order cupcakes dr u tuk bday wafiq!!!

-LaDy rAzOr- said...

nok...mari ler kita sma2 berbisnes...
aku pon sedang merancang sesuatu gak nie...

Aleyn said...

Selamat Balik Kampung n ronda ngan keta baru...hehehe

Reflisia said...

Amelia; i guna cream yang sama dear

Elyn; boleh no prob..InsyaAllah tuk wafiq ill do the best n sedap

Nofa; jom sesama merancang tuk kejayaan

Aleyn; nanti i citer kat blog ngan keter baru k!

ieda said...

biz apa dik???