.

.

Wednesday, May 19, 2010

2nd Anniversary Honeymoon

facilities00

lambat lagi kot! hehehe..this coming december, InsyaAllah will be our 2nd Anniversary..kejap jer rasa dah nak masuk 2 thn ( 7 month to go)

even 7 bln lagi pun aku dah plan tuk our 2nd anniversary honeymoon..hahhah bukan 2nd honeymoon but 2nd anniversary honeymoon!

sang suami sibuk nak ke Kuching, Sarawak nak makan sup sarang burung la..itu la ini la..so aku ngan senang hati trus book fligth ke sana untuk hadiah 2nd anniversary merangkap hadiah hari jadinyer..hihi

hope he’s like it!

Now,  time for aku plak fikir nak hadiah tuk beday aku n 2nd anniversary..kikikiki..

Wahai sang suami, TOMEI boleh? 

fe33869f31413a90a9b9c46ae07e8870

8 comments:

my LIFE,my STORY and my OWN said...

wah...sgt romantic =)

Ieda Al-Habsyi said...

wow!!! bestt2 :) untungnya ci somi, hadiah yg best, mesti dia suka :)

Elyn said...

tomeiii bule saje (tlg jwb tuk suami ekekek)

Reflisia said...

my life;sesekali wat2 romantik skit..heheh

Ieda; si somi dah untung, si isteri tak balik modal lagi nieyhhh..heheh

elyn; i wish that is his answer..heheheh=)

eT said...

my 2nd ann coming monday...
still xder plan...malangnyer jatuh hari kerja..dan asben plak xleh cuti pasai ada meeting pntg..huhu

mama zharfan said...

bestnya!!!

Reflisia said...

et; happy anniversary...takper bleh post celebrate =)

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Huhuhu!!! Dok memikir hadiah anniversary & birthday gak nieh... Adoi la... Pitammm!!! Besday asben & Anniversary beza seminggu jek... huhuu!!! ::.