.

.

Wednesday, May 26, 2010

Aktiviti Cinta bersama kekasih hati.

DSC04234

Last sunday aku and sang suami jejalan kat Alamanda jer sambil cari tempat nak lunch..sebenarnya walaupun aku seringkali berkunjung ke Alamanda, tapi sang suami jarang sekali la…coz bukan dekat ngan dier dekat ngan aku jer..hikhilhik..

sambil jejalan tempat best nak makan, tetiba terlalu depan VINCCI..haha apa lagi masuk la kejap cuci mata jer niat dihati..

Tapi bila dah bersama banker ni, hati pun takder la sesuci taknak shopping. trus aja dong sambar 2 pairs. wah, sampai 2 sayang angkat! toink*..

hanya mampu tersenyum n berharap kekasih hatiku akan membayar nyer tanpa banyak karenah..dah nama isterikan, mesti si dia turutkan jua..=)

pastu kitaorg decided makan kat A&W coz aku nak sangat rootbeer + float..

DSC04236

DSC04238DSC04239

gambar yang dicandid oleh si isteri dan sang suami

Sangat gumbira dapat kasut baru..

DSC04245

2 pair of Vincci Shoes..

5 comments:

Elyn said...

hehe untuk isteri terchinta pejam mata je si suami pi bayar kan?? heheeh

Reflisia said...

Elyn; tue namanyer tanggungjawab tul tak?

sYaFiQa said...

salam
besh nye dpt kacut baru....

..she's s0 e!Ra.. said...

amboi yunk..hehe ;)

Aleyn said...

Wahhh...kasut raya ker tuh...niceee