.

.

Tuesday, May 11, 2010

Ampun Tuanku!

oath_office

Saper tak kenal Yang diPertuan Agong Sultan Mizan …Sebagai rakyat Malaysia nama ini sudah tak asing lagi sebagai ketua negara.

last weekend aku n sang suami spent time dengan aktiviti2 cinta kami kat Mid Valley..hehehhe. Salah satunya tgk movie at GSC. after dapat ticket movie we all merayau2 sambil bershopping.

jam ditangan almost 4.20pm.time for iron man 2..yeay babeh..tetiba dalam kekalutan aku n sang suami nak pi beli popcorn tetiba ader bebrapa orang meminta kami memberi ruang. katanyer ader VIP nak lalu…

dalam hatiku terdetik..menteri mana nak lalu ni? ader event libatkan org besar ker kat Mid Valley nieyh?

tetiba mataku terpandang seorang wanita yang amat ku kenali..iaitu Permaisuri Agung. Owh Yang diPertuan Agung and anak2 pun ader skali.

Rupanya Agung n his family nak tgk movie kat GSC Gold Class Movie…(tanggapan ku la coz nampak dorang semua jalan masuk ke Pintu GSC Gold Class)

1st time tgk Agung kita secara live..n Permaisuri kita sangat cantik…

2 comments:

y@n@ M!B said...

mesti terkedu jap kn time tu..hehe..
best! =)

Reflisia said...

Yana; memang la..terpegun n tak sangka pun ader..sampai lupa nak amik picha!