.

.

Thursday, May 20, 2010

Interview & Cupcakes

semalam (20.05.10) aku pg interview kekonon nak sambung blajar la..

samapi kul 12.50 pm..awal kot n waktu untuk di interview kul 2pm. tak per relaxs dulu kat parking Dewan Akademik Pusat, UPM sambil mengimbau kisah2 lama masa degree dulu aku n geng WJH 7900 datang ke kelas kat dewan akademik pusat ni...

sungguh rindu saat itu..!

tetiba lamunan terhenti,sebab sebelah keter ku ader keter parking. Aku kemas2 kan diri dan melangkah ke bilik interview.

After segala pendaftaran dan sedala yang sewaktu dengannya selesai aku kene tunggu plak lagi!...weeehuu aku adalah candidate no.3. takder la lama sangat nak tunggu dari no. 300 kan!

samapi jer saat nak interview aku mula gelabah2 kucing la..Alhamdulillah interview berjalan dengan lancar.

yang paling best Interviewer tu minta aku ajar dier wat CUPCAKES..hahhaha tergelak besar kau! nasib baik i bawak nozel n piping bag u..so i show off la i ader semua benda tue..hihihiih

aku hanya berserah..andai ader rezeki dapat la aku sambung belajar lagi!


2 comments:

mama thieya said...

InsyAllah.. Jika Dia mengizinkan mesti akan dapat..

Reflisia said...

InsyaAllah, kalau itu kehendakNYA, dapat la kan mama thieya