.

.

Thursday, May 6, 2010

MC for 1 month

Best kan dapat 1 month MC. Bahagia jer rasa dok lepak umah cukup bulan jer Gaji masuk..hehehhe

I wish to have MC with sakit biasa2 jer yang tak kronik contohnya sakit2 badan n perlukan rehat selama 1 bulan...hahahha

ishhh jauhkan lah diri aku n keluarga dari benda2 tak elok..aminn

5 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

ingatkan masz betul2 cuti sebulan tadi, hehehe :)

Reflisia said...

Ieda..mengadalah kan kene geget lebah sekor trus dapat MC sebulan!

-LaDy rAzOr- said...

noks....aku igtkan pehal la ko nak MC sebulan...rupa2nyer cita2 kosong ko jek yer...!?!?!?
cessssssss............

Elyn said...

igtkan bebetui la MC sebulan ekekeke

Reflisia said...

n0fa n elyn; berangan jer ni, ish takkan baru kene sengat ngan lebah sekor kene MC sampai sebulan..=)