.

.

Tuesday, May 4, 2010

My Friend's Son Birthday Party

4.4.2010, aku dijemput untuk ke beday party 1 of my friends ni, Sue. Beday anak kesayangannya Hezreeq. Aku dan sang suami tak nak hampakan jemputan ini dan dier juga menempah kek beday kat aku.


the cakes

katanya serahkan design kek n cupcakes kepadaku dengan mempercayai kreativitiku. hehhehe mulalah aku berfikir camner nak design and akhirnya aku dapat idea untuk WWF theme.

bila kat sini jumpa la ramai rakan2 lama..oh rindunya. event2 camni lah membuka ruang dan peluang untuk berjumpa rakan2 lama. kalau dirancang untuk gathering or some others meeting memang susah nak ikut semua masa org lain, tapi kalau ader event mcmni lah mereka akan datang dan kita boleh berjumpa n bermesra. =)




beday boy n his parent


the crowds




No comments: