.

.

Tuesday, May 25, 2010

Wallet Baru

DSC04199

Aku perlukan wallet baru..yeay..sang suami please take note yer…ur wife need wallet baru ni coz wallet lama dah rosak and dah calar2.

aku dah pakai wallet ni selama hampir 5 tahun tau.. wallet ini adalah pemberian ibuku tersayang sempena convocation degree aku pada Jun 2006.

fonta31swwPurO4L._SL160_

Masih segar dalam ingatan aku bila ibuku bertanya, nak hadiah aper tuk convocation ni? aku cakap paper jer la..asalkan best! hihihi..

and tak sangka parent aku hadiahkan aku wallet leather FONTANELLI..aku suka sangat coz besar n banyak kompakmen…hihihi..Thanks Mak Abah.

DSC04202

Ini lah wallet ku..ditemani wallet sang suami

dah calar2 kan..yer la 5 years aku pakai wallet ni, sampai semua org tegur tanya ni wallet ker bag make up? tabal n besar la juga..hikhikhik

4 comments:

Echa said...

wa.. tahan lasak kan.. lama jugak pakai tu... tebal nampaknya wallet tu.. hehehehee

Reflisia said...

echa..memang tahan lasak pun..nasib baik leather, kalau kain dah koyak rabak tue..

Ieda Al-Habsyi said...

ehehehe!! tahan lama tu dah lima tahun, haah..dah calar, cik somi patut beli baru utk masz, hehehe! :)

Reflisia said...

ieda, tue la lama kan!