.

.

Tuesday, May 11, 2010

Weekend with my Besties

rindu sangat kat besties aku ni…

last a few week aku, bugs, ammy, zul, ira n pijoe spent time bersama. weekend yang penuh dengan activity yang sangat best.

3

4

1st we all jumpa at Alamanda. satu shopping mall yang kurang sesak la juga dan jauh di pinggir kota Kuala Lumpur. Alamanda adalah satu2 nyer shopping Mall kat Putrajaya. so we had a good time with boling game. kat sini kami tunjukkan skill memasing dalam game ni..hahhahah yang pasti JUARA adalah aku..toink*..tak sangka dapat kalahkan semua org untuk kedua game…hahhaha

17DSC010845DSC01082

pas penat dengan bowling, we decided to had dinner. then sangat meriah kot kalau berkumpul 6 org satu meja. macam2 cerita kuar..and ader la juga selit2 gossiping nieyhhh..hahhaha

8

selesai dinner we all sambung activity dengan Karaoke. Wah activity yang paling lemah tuk aku coz suara tak best. n kali ni Johan Karoke jatuh kepada AmmyLo. dier punya suara mak aiii memang layak masuk academi fantasia la..heheheh

DSC01119DSC011326

3 jam dalam bilik karoke yang sempit tuk 6 org tue kami kuar ngan memasing abis suara. kami meneruskan activity dengan lepak kat Subang…

kat subang lah kitaorg memasing bukak citer pasal memasing..imbau kisah lama, berteka teki, and planning tuek vacation bersama..yeay…tapi sampai skang dok fikir nak pi penang or perhentian?

Erghhh pening kot!

     

5 comments:

Ammylo Rosesz said...

masz....
miss you sagt.
ingt dah bersawang pic nih.masz tak sabr nak prder kek kat mas nih... lalalalal about vacation kemudian kiter bncng. kay..
miss you.
amyt skng busy gan tender n lesen.Baru nak ambik lesen nih :)

Reflisia said...

Miss u Ammy Lo

Elyn said...

happening gile!!

Reflisia said...

Elyn..boleh dikatakan juga la..hehhee

Juaini Jamaludin said...

if i were you, i choose perhentian. :) it is the most beautiful place ever. penang tu, dah biasa sangat. :P hee.