.

.

Wednesday, May 12, 2010

Youth 10…Hari Belia Negara

SELAMAT HARI BELIA

Ini aku nak buat annoucement skit…

kepada sesap yang agak2 takder plan n taktau nak lepak mana2 weekend ni datang lah PUTRAJAYA coz ader event besar yang sangat menarik kot!

setiap percint kat putrajaya ader agenda n event tersendiri..

best la aku rasa coz ader juga selitan JOM HEBOH TV3 skali kat percint 2.

ader macam2 event korang bleh refer kat poster di bawah!

insyaAllah kalau tempahan cepat siap aku pun nak lepak n shopping barang2 murah kat sini.

101112

1 comment:

IceStar said...

dtg2...
byk aktiviti menarik..
persembahan pancaragam rakan muda putrajaya pun ade :D