.

.

Thursday, June 10, 2010

Groceries at IOI Mall

inilah kek kawen yang dibake n deco by me

last sunday kene anta kek kawen kat shah alam. erm lepas balik dari shah alam trus pg Putrajaya antar kek juga.

pas tue dah lama tak beli barang2 rumah. yang selalu beli barang buat kek kerk..so aku and sang suami menghabiskan duit kat IOI Mall jer la coz dekat ngan umah n umah mom in law.
rasa seronok plak bila dapat beli barang rumah ni...dapat beli barang decoration umah, barang dapur, toiletries dan sebagainya..wah lamanyer tak shopping groceries..hihihihi






12 comments:

mama tisya said...

comei2 cuppies itu..sok dtg tk busday tisya?

Elyn said...

wah dah macam artis amik gambar gaya gitu ehehhe

Reflisia said...

hye elyn...

heheheh ni memang sang suami amik diluar jangkaan..macam artis kene kejar paparazzi kan!

Reflisia said...

erin..Im so sorry tak dapat join beday tisya coz masz kene balik kg...=(

Farra Dhelina said...

ctk lah masz nya deco cupcake tu.. nnti bebila nak try lah :)

nampk cm dah kuwus lah kamu! sies ni tak tipu..diet ek? ;)

e_ieda81@yahoo.com said...

mas dah nampak kurus sikit.....mas makan ubat apa nak juga huhuhuhu bdn dah mcm tong drum..

ieda said...

mas nampak mcm kurus sikit....mkn ubat apa mas kasi la tahu nak juga diet bdn dah gemuk gila huhuhu.....

ieda said...

mas nampak mcm kurus sikit....mkn ubat apa mas kasi la tahu nak juga diet bdn dah gemuk gila huhuhu.....

e_ieda81@yahoo.com said...

mas nampak mcm kurus sikit....mkn ubat apa mas kasi la tahu nak juga diet bdn dah gemuk gila huhuhu.....

firahadifa said...

serious u buat kek cawan tue??? cantik betul!

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: aaaa... nak cuppies camtu... leh takkk??? huhuhu!!! dap!!! dap!!! ::.

..she's s0 e!Ra.. said...

yunkkkk kurus nye u in that pic!! i likeeee!