.

.

Tuesday, June 1, 2010

Ole-ole dari BALI

baru-baru ni mommy zara baru balik dari BALI…sebelum ke Bali aku ader kirim maxi/ dress kat dier coz i knew her taste like my taste also..mesti gorjes punya kalau dier yang pilihkan..so tak sabar nak dapatkan dress tue..

so last week dier dah postkan red & white dress and gelang from bali..it’s so lovely..i like it mommy..mwahhh

tak sabar nak pakai..nanti aunty masz dah pakai aunty snap the picha n show kat entry k darling…

thanks so much.kalau korang rasa nak tgk dress yang cantik n nak miliki masuk jer meazara collection.

DSC04279

2 comments:

naz said...

pewiitt cantik dong

The Queen Bee said...

hi! first time here! ;) nice blog.