.

.

Friday, June 4, 2010

Rona Roni i-City

Semua org skang ni nak ke icity kan! bandar lampu berwarna warni yang menjadi tarikan ramai pengunjung terutama para photographer untuk buat fotoshoot bagai..

sang suami berkali2 ajak nak buat photoshoot kat sana la konon..tapi masa jer takder..weekend jer aku bz ngan cuppies la, program lain and macam2 la yang menghalangnyer..

Malam sabtu baru2 ni..memandangkan tiada kek yang perlu dibuat, maka aku, sang suami and family sil aku pun berpakat nak ke sana.

Sampai jer sana..Ya ampun ramainyer org..semunya nak bergambar n tgk lampu yang bewarna warni..hikhiklhik..

so we decided nak round the city jer la ngan keter..memasing tgk dari juah jer la coz sangat jemmed and takder parking..

errrmmm hilang mood nak photoshoot bila ramai sangat org ni..so we all pun sekadar jamu mata then balik umah lah…=)

next time jer la photoshoot ngan sang suami kat sini..kene hire photographer la camni..=) takkan nak amik pica sendiri guna camera gedabak besar tue…

DSC04271 DSC04277DSC04272 DSC04275 DSC04276

4 comments:

deena awanis said...

memang cantik.tapi i pun mampu tengok dari jauh je stakat ni..hilang selera tengok orang ramai sangat..huhu

cik bella said...

sy dh pegi!mmg sgt ramai org..herm.las2 parking kar corner jer..

Farra Dhelina said...

belum lagi..teringin nk pgi..ntah bila lah dpt pgi..mcm lah jauh sgt hehe

Reflisia said...

deena, skang ni ramai sangat org nak park pun susah..kita tunggu nanti org dah muak k..

cik bella, susahkan nak park keter...sangat ramai

farra, nanti kita set time n pg sesama pastu kita amik picha manyak2 k..masz nak amik picha ngan mirza n qaseh ..=)