.

.

Monday, June 28, 2010

Wida's Wedding at Sik

last 12/6/2010 aku balik kg lagi..kata mak aku baru jer last month kamu balik kg..n now balik lagi...hehehehhee

aku cakap aku rindu kg! trus tersenyum org tua aku..kekekeekek..

sebenarnya aku balik coz one of cliq kawen..she's ma cliq merangkap kawan sesama lapor diri kat JPM dan she's my galfren too..

so aku n sang suami bertolak ke kedah on 12 jun 2010 jam 1.05 am...kat highway banyak la juga kereta rupanya..maklumlah musim cuti sekolah kan..memasing plan nak bercuti bersama anak2 n family..

so aku sampai kg (Alor Star, Kedah) around 5.30am..mana tak nyer sang suami tekan minyak 140km/j...huhuhuh laju kot

planning nak bertolak from Alor Star to Sik around 11.30 am...sebenarnya Alor Star to Sik amik masa around 2 jam juga la..jauhkan...

aku ikut highway utara selatan keluar dari A.Star jam 12.00 pm n masuk exit Gurun..pas masuk exit Gurun, lebih kurang 40 km masuk ke dalam tuk ke pekan Sik..jauh mak nyahhhh..

nasib baik jalan dah besar, and aku berjumpa dengan cliq2 from putrajaya kat simpang masuk umah pengantin around 2pm... its taken 2 hour to get umah pengantin kan!

sesampai jer around 2.30pm DJ kat umah kenduri dah umumkan berakhir sudah majlis...aduhhh awal lagi kot! ke kitaorg yang lambat? huhuhuh..takper nasi minyak masih banyak...no worrries! heheheheh

neway tahniah wahida sayang...Selamat Pengantin Baru


noor, wida, masz & kak sue

nasi kenduri kawen...gambar ehsan dari Noor

Zahira, Noor & kak sue's doter

arif, bugs, masz n my lil sis zahira



2 comments:

Elyn said...

jauh nyerrrr hehehe

Aleyn said...

Cantiknyer the bride in pink....so sweet...

blogger owner pun cute juger...hehhe