.

.

Wednesday, July 14, 2010

Clinique Tour at UPM ~ Make Over

Wow...so happy when i saw Clinique booth at UPM..

pepagi buta aku sampai nak pg kelas jer dah nampak booth Clinique baru nak pasang kat student parking ..upanya clinique ader buat tour to Uni...

aku dah excited ni..nak make over la katakan...

tapi sayang seribu kali sayang impianku musnah dek kerana kelas dari 8 pagi sampai 5 petang non-stop..gap sekejap jer 1pm -2 pm...mana sempat nak make over bagai coz nak lunchie n solat...

erghh penat..hanya gambar jer mampu aku snap dari jauh booth Clinique ni..








3 comments:

MY HEART said...

salam ziarah,

wow bestnya... kat area mana dia buat ek?

Elyn said...

bukan student bule tak pi sini ekekekekek

Farra Dhelina said...

weeeee best nyaaaa...