.

.

Monday, July 12, 2010

My Bad Day

1st day classs...i've excited to attend my 1st class after 4 yrs back left from uni..

but hari ni tak seindah yang diharap! macam2 nak kene buat...aku tak suka =(

kelas 2 hour credit but biasalah 1st day class lecturer pun masuk lambat. pastu bila semua nak jadi ketua mulalah macam2 ragam..aku sangat bosan dengan politik kelas.

2nd things i have to settle down, register subjek...but still kene tunggu lagi coz ader a few thing faculty tak settlekan..( sampai bilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?)

pastu aku nak settlekan pasal perjanjian plak..stilll kene keep waiting n waiting..semua ni bazirkan masa aku jer...aku sangat bosan ngan hari ni.. sampai la hari aku berakhir dengan sia2..dan stresss

everything spoiled my mood n my day...BENCI!


6 comments:

naz said...

tidur bangun esok senyum semula ya :)

Ieda Al-Habsyi said...

wowowooo...cool, relax...tapii memang tension keadaan ko tu, sabo my dear :) hara esk hari masz akan lebih baik ok :)

Adlina Husaini said...

babe,baca entry u tingat lak zaman study dulu..huhu rindu..

Farra Dhelina said...

smga hr esok akn lbh baik dr smlm ;)

Elyn said...

sabar2..... layan je seronok jd student ni hhehehe

mama thieya said...

sabow..sabow and keep smiling..

p/s : teringat zaman mula2 masuk u