.

.

Saturday, July 31, 2010

Yati Ayam Percik

Feveret tue ayam percik Yati dari Kota Bharu...

1st time makan masa aku pi outstation ke Kelantan, n 1 of my cliq yang bawa aku makan kat sini n trus jatuh cinta...

sampai KL jer masih teringat2 nasi kerabu n ayam perciknya...

my SIL bgtau ayam percik yati ader kat Mydin USJ..apa lagi dok ulang pi makan kat sana la plak kan!

last month dok jejalan kat Bangi, tetiba nampak satu lagi cawangan Yati Ayam Percik...berbunga la hati ini...

memula nak try cawangan baru tue masa farewell aku ngan bebudak opis kat ICU...

n malam ni aku n sang suami plak makan kat situ...

ayam percik dier memang best! tiap kalau makan kat situ ayam percik mesti ader...


Set 2 org makan, 2 nasi putih, sup tulang power, AYAM PERCIK





4 comments:

mama thieya said...

yummy... kalo member dtg kat kb..sure introduce kat yati ayam percik.. tak sabo tunggu bulan poser..hari2 bedal nasi kerabu

mama thieya said...

yummy... kalo member dtg kat kb..sure introduce kat yati ayam percik.. tak sabo tunggu bulan poser..hari2 bedal nasi kerabu

Reflisia said...

best kan ayam percik dier...walaupun branch jer kat kl ni tapi dapat juga lepaskan rindu..heheheh

Farra Dhelina said...

adeh dgr tajuk pon dah telan air liur