.

.

Monday, August 23, 2010

Berat dah turun...=)



Pejam celik, pejam celik dah hampir 2 month aku kat UPM ni..

kejap jer rasa kan..dengan kesibukan kelas, berkejaran siapkan segala assignment tak sangka aku 7 minggu berada di UPM.

dah lama sebenarnya tak timbang berat ni...jangan kata timbang berat, nak manjakan diri pun tak sempat. weekend penuh ngan class jer.

memandangkan bulan puasa ni, aku dah kurang sangat la makan..waktu berbuka pun ala kadar coz malam nak kene siapkan assignment, makan pun tak baper nak selera la kan..

sampai satu saat 1 of my class mate tegur aku nampak cam kurus skit...wweeehuuuu seronok kot kalau puji kurus ni..

aku pun teruja nak timbang berat...aku timbang guna penimbang digital my SIL yang sentiasa betul tanpa sebarang ralat..(penimbang dr. la katakan)

berpinau mata melihat berat badan aku..turun 4 kg dalam masa 7 minggu!

wow..so amazing..takyah la aku plan nak ke london weigth management ke, bizzzy body ker or memana tempat kuruskan badan la pendek kata.

sangat terkejut and tak sangka begitu banyak kg yang turun..patut la jeans pun dah loose...heheheheh tapi muka tembam still maintain lagi..=)

5 comments:

♥ Xett Hereen ♥ said...

wah beshnye!

jeles lak bace kejap da turun.
cis!



congrats!
>.<

Farra Dhelina said...

wee byk tu 4kg..taniahh

Adlina Husaini said...

wah babe, well done!

mama thieya said...

well done.. takper .. kalo muka tu still tembam.. cute tauu..

-LaDy rAzOr- said...

maknanyer aku kena jadik student bizi giler cam ko gak la kalo nak bg trn brt badan, yer?!?!?! :-)