.

.

Wednesday, August 11, 2010

eee..aku kurang gemar la

ini lah electric project aku

aku memang tak gemar skit subjek Elektrik & Elektronik ni..tapi apakan daya ini subjek wajib dalam ERT..so by hook or by crook aku kene amik tau coz nanti aku kene ajar student aku..
sebenarnya elektrik n elektronik ni pening skit..coz ader LED la, soket la,eee macam2 term la..tue yang aku bengong skit kalau belajar bab ni..
tapi demi tuk aku capaikan apa yang diimpikan aku tetap berusaha untuk faham dan pelajari semua ni..
Alhamdulillah finnaly aku dapat faham juga subjek ni and dapat siapkan assgnment Elektrik ngan jaya nyer...
yang paling tak sangka aku dapat full mark tue assignment ni! target sebenar hanya score 1/4 dari full mark, tapi Alhamdulillah dapat full mark...
sangat suka... =)

aku yang sempat berpicha while project still under progress

Tadaaaa..our electrik project success when the mentols MENYALA...sebab tue dapat full mark

5 comments:

naz said...

seronok pun ada bila tgk wanita buat haha

eT said...

last amik ert time form 3..hehe...lama dah tuh...

Reflisia said...

Naz, best kan kaalu pompuan pun bleh buat kejer lelaki...

ET; memang la..i last buat benda alah ni form 3..ni baru nak pegang balik..

Adlina Husaini said...

cayalah! thumbs up

-LaDy rAzOr- said...

wahhhh...kellasssss ko nok!
aku bangga jadik kawan ko apabila mentol menyala!
hahahhaaaa.....