.

.

Monday, August 30, 2010

Merdeka Celebration

Merdeka ! Merdeka ! Merdeka !

Happy Merdeka Day Malaysian. Im proud to be Malaysian.

Di ambang merdeka aku and sang suami dan sang suami friends sambut merdeka kat Berjaya Times Square. Kita org sambut merdeka sambil tgk midnite movie Step Up 3 3D.

1st time aku tgk movie 3D ni..ya ampun best giler...berbaloi kot ticket RM17 per pax ni.

lepas ni rasanya nak layan 3D movie je la kot..hehehehhe..neway merdeka celebration aku sangat best!


2 comments:

mama thieya said...

amboi best nyer dia dah tgk step up. 3d lg..suka tgk step up yg first and second,, tgk diorang menari ..kaki pun tergedik2 gak

Reflisia said...

mama thieya, tapi heroin step up 3 ni tak se best step up 2...kita lagi suka heroin step up 2