.

.

Saturday, September 11, 2010

Ramadhan Buffet at Restoren Nelayan Titiwangsa

last 10 days before raya, aku sempat berbuka puasa ngan my yayunk ammyLo kat Restoren Nelayan..

Buffet steambot + Malay Cuisine + Chinnes Cuisine + India Cuisine.

Berbaloi kot rasanya RM35 per pax and dapat makanan yang banyak giler..aku buat reservation 2 days b4. tak sangka sangat ramai berbuka puasa kat sini. nasib baik kitaorg datang awal. so dalam kul 6 tue dah masuk n dapatkan coupon.

before kitaorg berbuka aku n sang suami sempat la bershopping yang agak sakan kat Sg Wang.Kitaorg shopping kat Parkson Sungai Wang.

aku n sang suami sangat happy when bersama AmmyLo our penghappening suasana. maklumlah asyik berbuka 2 org jer kan

lama kot tak jumpa ammy ni..she’s my darling. planningnyer ngan eira dan nina skali tapi unfortunately dorang tak dpaat join. so we’re enjoyed our day Bertiga jer…

DSC01148 DSC01153  kusyuknya tgk kereta control depan Restoren Nelayan niCIMG0954  sambil menunggu sang suami cari kasut raya, aku n ammyLo berpicha CIMG0965 CIMG0971 CIMG0974 CIMG0979  CIMG0984my favie food, dim sum

CIMG0985 CIMG0982CIMG0987 CIMG0989 DSC01173

kenyang sudah…jom balik

No comments: