.

.

Friday, September 3, 2010

you're a terrible and selfish!

Eee, I really do not like to be among the people who like to condemn others.

weh! those that never want to stir your life but you always jugde them.

I really do not like looking for a noise to others. but you make me the wrong interpretation of other people.

Rimas kot! asyik nak ngumpat orang n jugde orang lain..if do u feel u r not perfect, so dont ever NGUMPAT kelemahan org lain coz they r human like u...

aku tak penah pun terfikir nak comment2 orang lain. lantak lah apa dorang nak buat...as long as dier tak nyusahkan hidup kita n tak kacau kita pun.

tapi aku menjadi tempat ko mengumpat org lain...y? kalau org lain ko suka ngumpat, kemungkinan aku juga ko akan ngumpat kan!I hate people who come to me to condemn others

lagi pun kalau org lain buat salah, baik tegur dengan baik. jgn nak ngumpat kat belakang pastu sebar2kan! elok ker tue?

tgk paras rupa macam BAIK tapi hakikatnya perasan CANTIK nak MAMPOS, then belagak macam dier la yang paling baik di dunia!

bullshit la u...OOooopppsss


5 comments:

naz said...

huhh pandai mereka berlakon haha

Reflisia said...

naz, sangat pandai kot!

mama thieya said...

ish22.. agaknya baru nak kenal dunia cyber ko :Pt

Farra Dhelina said...

yg jd batu api tu sgt lah buruk perangai nya... i just hate dat...fuhhhhh

Reflisia said...

mama thieya, bukan dunia cyber jer..tapi dunia realia pun dier baru jejak kaki..

Farra, memang..i rimas org yang datang kat i n ajak ngumpat org lain yang baik dengan kita....eeee tak suka la..