.

.

Saturday, October 2, 2010

Final Exam coming!

Uhuk uhuk uhuk…banyak nyer habuk kat blog ni..dah lama tak buka blog! habuk, sampah dan sarang labah pun dah banyak.

bukan takder cerita tapi takder masa. sangat bz ngan study dan lots of assignment yang nak submit. But Alhamdulillah semua dah settle yesterday..cuma tinggal satu assignment lagi iaitu Projek Baju & Skirt. Aku harap projek ni will be settle asap la coz aku perlukan banyak masa tuk study.

sambil menaip blog ni badan-badan rasa sangat sengal. maklumlah semalam ader Handball game. biasa la kan kalau sesekali baru nak bermain dan bersenam badan sure sakit2 la.

start 4hb Oct ni aku ader final exam sampai la 8th Oct. 1 hari 2 paper. dah mula buat aku worried coz aku ngah fikir bila masa aku nak study. weekend nak kene attend open house and nak siapkan projek jahitan. by hook or by crook aku kene cari masa juga tuk study.

since naik jer kelas pas raya ni setiap hari aku tidur kul 2-3am and bangun kul 5.30am. bukan sesaja nak tido lambat tapi nak siapkan all the assignment. aku plak bukan macam student lain yang duduk hostel yang ader banyak masa nak buat semua assignment kan! aku stay kat umah and perlu lakukan tanggunjawab sebagai seorg isteri juga.

dah almost 2 weeks dah cukup tido..adoiiii! badan sangat dah tak boleh terima.EXHAUSTED. fb pun jarang dah buka. kalau bosan pun kadang2 on fb via phone dalam kelas.

rupanya belajar ERT ni sangat la bz and banyak sangat benda nak kene belajar. tapi ni dah pilihan aku so terpaksa aku terima.

aku harap aku dapat jawab exam final dengan tenang and dengan cemerlang.

CIMG0655

MALAYSIA BOLEH, MASZ  BOLEH JUGA!

2 comments:

Farra Dhelina said...

gdluck my dear!!

Reflisia said...

thanks darling...mwahhh