.

.

Friday, October 15, 2010

Semester Break

  Uarrrrrggghhh…baru bangun titow…

dah lama rasanya tak bangun lambat. kebiasaannya tido kul 3am, bangun kul 530 am…. Macam citer P.Ramlee…’pukul 3 pagi, hari sudah gelap, mari kita tido, esok nak berkerja’..ayat sendiri eak..aku dah lupa lirik lagu Pukul 3 pagi by P.Ramlee.

Semester break aku start from 8th to 17th Oct jer..org lain sem break sebulan aku sem break just a week!

hye la nasib belajar in hurry ni..i’ve to accept the rule n law that they’re arrange.

aku cuma dapat rasa cuti start yesterday (thursday 14th Oct) coz from 10th – 13th aku kene attended Bina Insan Camping at Pantai Teluk Kemang PD..

Owh…recall about camping, i cant forgot about the worst camping that i’ve join b4. so damn worst la…ok..i’ll story the cronological of Bina Insan camping in next entry keh.

in 4 days semester break aku, 2 days spent time kat umah, kemas umah, masak tuk sang suami and FB. miss my lappy after 5 days, i’ve left it behind

so i have 2 days more (saturday and sunday). to go..before Final semester.

my Sil booked already on saturday…hahha shopping la aper lagi….nak ajak suami memasing malas nak layan si isteri shopping kan! so girl day out la..boleh shopping sampai lebam tapak kaki..tul tak?

on sunday my darling ajak lepak makan steamboat kat sunway…sambil menyelam cari ketam, sotong and udang….shopping la skali…lama tak shopping mopping kan…asyik terperap ngan buku jer apa salahnyer sang suami kuarkan duit tuk si isteri shopping plak!…

CIMG1532Oppppsss…last 8th Oct, my bff beday..to Ainun Syukriah, Happy beday and we’re celebrated ur beday on 9th Oct rite at Karaoke at Alamanda…Im so sorry tak sempat bake cake for u but i’ve bougth u cheese cake jer……mwaahhh love u.

CIMG1520

CIMG1529

2 comments:

Elyn said...

tgh cuti ni updet blog ek... windu sbb jarang masz updet skang!!

Reflisia said...

elyn, masz pun windu nak blogwalking especially ur blog...dah banyak sangat dah masz tertinggal