.

.

Friday, October 15, 2010

Spent quality time with him

DSC04662menunggu sang suami pulang untuk pg dinner.

 

dah lama tak dinner kat luar ngan sang suami..

asyik tapaw makan kat luar makan kat umah coz memasing bz ngan kejer, study and benda2 penting yang patut dibuat.

aku ngan sang suami pun macam dah lama jer tak mesra2 coz sangat bz, walaupun tidur sekatil tapi memasing wat hal memasing…ni lah dunia…

berakit2 dahulu, berenang2 ke tepian, bersakit2 dahulu, bersenang2 kemudian…ader kaitan tak?

malam ni..sang suami ajak makan kat Kg. Baru. katanye nak bawak aku makan kat sana..memandangkan aku cuti so pas dier balik kejer jer trus gerak ke sana.

start kul 4pm aku dah mula siap siaga tuk dinner…awal kan!

so sang suami bawak aku ke HR STEAK HOUSE kat Kg. Baru. ok la tempatnya…selesa, bersih dan makanannyer pun ok la jugak.

aku order T-Bone Steak + mushroom soup + Garlic bread + Pineapple Jus…manakala sang suami pula dengan Lamb mussle.       

yummy….lapar + lama tak makan western food ni…memang ok n sedap juga la…tapi rasnya lamb dier cam bau skit la…maybe sebab amik mussle kot..kalau part lain tak try lagi..

mushroom soup dier kalau dier blend skit memang sedap..coz still rasa lagi tepung yang tak larut dalam soup tue..garlic bread dier agak masin and aku terpaksa kikis the garlic..

black paper + mushroom sos dier sedap…sang suami pun cakap sedap!

so i bagi 3 1/2 star la dari segi makanan..kalau dari segi tempat kat situ cozy, bersih and selesa aku bagi 4 star la…

dari segi quantity memang berbaloi2…sangat kenyang la makan kat situ….dan harga nyer tak mahal. aku makan ngan sang suami hanya RM40.50…murah kan…

those yang nak makan western murah n boleh tahan sedap aku memang rakemen kat sini…gambar tak baper clear coz amik guna hp aku yang dah nak kene tukar fon baru…tak sabar tunggu beday aku ni..nak request fon baru…hikhikhik!

DSC04680

DSC04677DSC04676

DSC04679DSC04684

DSC04681

1 comment:

Farra Dhelina said...

waw steak kg baru ni!! dh lama tak pgi sini..fra suka la steak dia yang...adeii meleleh aor liur bila teringat..