.

.

Saturday, December 11, 2010

07 Dec 2010…..I’m 28 yrs

 

j0384668Birthday_cake copied from google

 

Dah tua dah aku ni….hikhikhikhik…happy beday masz!

on 07 dec 2010..aku baru sampai dari kedah since aku balik kampung adik lelaki ku kawen..

aku sampai KL kul 1.20 pagi on 07 dec tue..

planning aku n hubby nak celebrate my beday sok siangnyer…

malangnyer demam aku yang start last thursday (1 dec) tak baik2 lagi..banyak sangat makan daging kot kan!.. so aku setakat duduk lepak umah jer lah on my beday…aku tak kisah sangat coz nanti2 pun boleh celebrate lagi.

phone aku asyik berdering dan sms bertalu-talu masuk coz ramai sedara n kengkawan wish me happy beday…thanks to all for the wishes…

Aku sangat bersyukur, coz dapat hidup dengan aman, makmur dan bahagia sehingga umurku 28tahun. Alhamdulillah, Allah berikan aku kesenangan dan kebahgiaan ini. Semoga aku dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki di bumi Allah ini.

agak terkilan sebenarnya coz tak dapat bake cake tuk Irdawati…Irda darling, maaf sesangat tak dapat bake cake for u coz masz demam n tak larat sangat!

talk about prezzie…memang best dalam aku demam2 ni pun dapat adiah best from ma Hubby…I love you sayang coz u noe what in my mind…heheheheh muahhhh

patutlah sebelum ni asyik dok tanya fon apa yang aku suka…hehehehhe aku cakap nak iphone..kalau tak dapat iphone pun, Nokia C6 pun ok…rupanya nak beli hadiah tuk aku..hihihii…

Thanks Bugs!

CIMG2644

Prezzie : Handphone

Model :Nokia C6

Color : White

3 comments:

Mea Myra said...

happy beday sayang!!.. mwah mwah.. lame dah kite x jumpe kan.. bile la agaknye nk bergossip2 lagik nih.. hehe

Reflisia said...

Thanks darling...a ah la lama sangat tak jumpa ni...rindu juga nak cerita ceriti n nak kiss sascha

Acik Mano said...

hellooooo dear... 28 blum tua tau... sweet lagi tau...klu 82 baru le tua...