.

.

Wednesday, December 22, 2010

Rambut Panjang

  edit

 902104628l

masme

oh rambut panjang,

saya sangat rindu kamu….cepat la panjang wahai rambut..saya ingin kamu. saya ingin stailkan gaya mu..saya ingin belai mu di dadaku…pulanglah wahai rambut panjang…

miss u…

dok belek2 picha lama, tetiba aku sangat rindu pada rambut panjang..sang suami pun dah bising2 cepatlah rambut panjang katanya..

adoii bila sang suami dah berbunyi mesti dier juga rindukan rambut panjang ku!

takper aku rambut aku ni sebenarnya cepat panjang so tak kisah sangat la maybe dalam 6 month aku boleh dapat rambut macam picha atas..ngeeee harapan tuk sang suami…hehehehe

paper pun aku suka juga rambut skang n sangat suka rambut panjang =)

5 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

ko potong rambut ke beb ? :)

Mea Myra said...

hehehe itulakan. bila panjang gatal nk potong.. samer a ngan myra.. kekeke..

darling.. miss u la.. dah lame x jumpe kan

Reflisia said...

ieda; a ah aku dah potong rambut almost 4 month dah since august kalau tak salah

Myra; a ah la yunk lama tak jumpa rindu tau

*she's s0 e!Ra* said...

cantik nye rambut panjang yang!

Reflisia said...

eira; oh i miss my long hair