.

.

Saturday, December 11, 2010

Sangat Lama

Sangat lama aku tak update diari hidupku di sini…

so many things yang berlaku n aku terlupa nak memorikan dalam blog ni…pasti aku lupa kan!

hisssshhh bz sungguh aku…memang kalahkan PM..

PM yang bz tue pun ader masa nak update blog kan!

neway aku nak update yang aku dah rindu sangat nak type kat blog ni..nak memorikan apa yang berlaku dalam hidupku…

smalam aku baru noticed yang aku terlupa apa yang berlaku kelmarin…omg..muda2 dah lupa

sebab tue aku terfikir kalau aku semadikan dalam blog sure aku boleh ingat kembali apa yang aku dah lupa kan!

ok, tuk entry pembukaan ni aku update yang ni dulu…banyak nyer nak tulis ni…tapi nak pi sidai baju n masak dulu..pastu update balik!

picha latest aku…toink*

21112010046

1 comment:

*she's s0 e!Ra* said...

syg i miss u. pls update more