.

.

Wednesday, December 22, 2010

Tak tahan !

tanamkan azam TAK NAK PADA NASI…

idea ni timbul bila aku ader masa dalam minggu lepas coz last week aku ader kelas 2 hari sahaja…so aku gunakan masa n hari yang takder kelas dengan dok pening kat umah siapkan assignment!

Ya ampun assignment aku sangat mencabar minda. aku kene siapkan 2 thesis n a lot of short assignment . mak datuk banyak nyer…presentation menunggu masa jer ni

di saat pening2 lalat, tue baru aku rasa badan dan minda ku letih berfikir..adat belajar kan!

masa azam aku timbul ialah waktu aku membelek magazine CLEO..

CLEO ini magazine wajib aku setiap bulan..walaupun tak sempat baca bulan ni aku akan baca pada bulan depan…hehehehhe

macam idea ni timbul la…minggu lepas aku baru bukak CLEO yang aku beli last nov…hehehehe i’ve read last month CLEO in this month..kekekeke

belek punya belek terjumpa satu part makan NESTLE FITNESSE..

apa lagi mula azam nak makan benda ni jer..nafsu membuak2 tak nak makan nasi..hehehe

CIMG2706 CIMG2709 - Copy CIMG2711

berbekalkan azam aku ini..trus aku pg beli NESTLE FITNESSE ni…tgk la baper hari sangat aku tahan makan benda kn!

toink* dengan harapan berat aku turun seminggu 2 kg…=)

2

boleh tahan kah aku? di saat aku menulis blog ni sang suami request esok soh aku masakkan asam pedas ikan pari..ya ampun feveret tue..tambah plak ader ikan pekasam plak kan kat umah…sangat teruja untuk aku makan nasi…owh Tidak!

aku sangat tak tahan….nak juga telan nasi bila lauk yang dihidangkan sangat sedap dan membuka seleraku…

tgk esok camner yer…aku akan update samada aku akan makan nasi atau tak..tapi hari ni sangat berjaya coz aku tak makan nasi lansung!

3 comments:

Farra Dhelina said...

wawwaw smga berjaya..fra pya dah ke laut...

adoiii..ikn pekasam?? sedap tu yunkkkkk..kena kuat iman tu..adeii

Mea Myra said...

wahh chaiyokk la.. program diet myra dulu da hancus.. kekek dah elok2 turun smpai 9kg.. nih da naik balik dah. instructor dah bising tahap ape dah. kekeke bila disiplin hilang ntah kemana diet pon terbang.. huhuhu..

Reflisia said...

farra; tak tau la berjaya ke tak ni...asam pedas dah masak dah niey..

Mea Myra; tak la boleh ke tak program ni dear...