.

.

Thursday, January 6, 2011

Aku Benci Perpisahan!

yang hidup pasti mati,

jika ada awal, akan ada akhirnya..

andai terjadi pertemuan, perpisahan adalah penghujungnya…

susah nak telan perasaan sedih bila berlaku perpisahan..

pertamanya aku ingin sedekah kan Al-fatihah untuk Allahyarham atuk saudara yang berada di kampung yang telah meninggal dunia pada 4th Jan 2011. Salam takziah kukurimkan untuk seluruh saudaraku di kg,

aku tak dapat nak balik kg coz sang suami masih dalam keadaan bukan 100% sihat and dier tak bleh drive extreme lagi..

memula masuk DPLI ERT ni..aku tak sangka akan punya kengkawan yang best macamana aku rasa skang ni..

aku sangkakan setakat belajar dalam 7 month ni takder la sangat close dengan semua kengkawan!

OMG i’m so sad while I’m writing this blog! i’m gonna miss my classmate, my bff, my babe and my lecturer..oh bonda! oh dinda..

lepas ni bermula aku dengan career baru…boleh ker? layak ker? by hook or by crook aku kene hadapi and yakin apa yang aku dah buat!

since aku dah nak abis belajar ni, hanya ader 2 3 hari lagi sebelum aku kene jejak kaki ke sekolah untuk buat praktikal, so satu course DPLI ERT berpakat nak buat makan2 perpisahan bersama dengan lecturer…

owh lagi buat aku sedih…sangat tak sanggup..

paperpun hari ni dah berakhir dengan majlis yang sangat meaningfull dan aku sangat gembira and takkan ku lupakan sepanjang hayatku InsyaAllah…

a few pict yang aku amik masa majlis tghari tadi..i love my coursemate DPLI ERT 2010/2011

Moga pertemuan aku ngan dorang semua tidak berakhir di sini..


163903_1651918911604_1645959962_1481157_3890967_n 168419_187111421315443_100000497590373_670420_6029887_n CIMG2862 CIMG2877CIMG2868

CIMG2871

aku noticed yang aku gemuk when aku view all the picha…hehehehh

ehehehe..my babe n bff


2 comments:

Anonymous said...

salam kak..apa tips masa jawab exam n interview dpli supaya lulus ek??hehe tq

Reflisia said...

hye u...nanti i buat entry tips menjawab soklan exam and interview k..