.

.

Friday, January 21, 2011

Blackberry Murah!

DSC07843

What Berry’s are you?

 

ecewah macam iklan DG plak kan!

mari2..blackberry murah! bukan blueberry atau blueberry cheesetart tapi BLACKBERRY ok..

heheheh…

al-kisahnya aku sampai kat umah in law aku tetiba biras aku a.k.a husband sil aku tunjukkan aku BB baru kat aku…dalam kotak lagi…

uiii jeles mak nyah! heheheh sebenarnya tak jeles pun coz aku lebih idamkan iphone 4…ngee =)

Location : Berjaya Times Square

Date : 21.01.2011

Day : Friday

Unit : 110 unit/ means 1st 110 person

Model; BB Bold, BB Curve

Price : From RM3 to RM333

pastu biras aku start the story la..

katanya UMobile buat sale to Umobile user la (arini 21.01.2011). dier keluarkan 110 unit sahaja pada hari ini tuk buat lelong. untuk 30 unit pertama, ialah BLACKBERRY BOLD dengan harga RM3 shja…saper tak nak weh… kemudia 30 unit kedua (kalau tak silap aku dengar dari mulut biras aku la BB model bawah bold tue dier jual dengan harga RM33, dan baki seterusnya dengan harga RM333 sahaja…

murah kan…biras aku cerita plak dier pg dalam kul 7 pagi dapat no. 92 dan katanya sampai ader yang berkhemah kat Times Square nak beli BB murah. dorang dah amik q since 8 malam semalam. katanya kawan dier yang beratur dari      semalam kul 8 malam dapat no. 60…adoii macam nak bli gajah sekor seposen plak kan!

tapi biras aku dapat beli BB Curve 9300 dengan harga RM333…ok la tue kalau nak dibandingkan dengan harga asal dalam RM1,180 baru2 ni aku tgk!

uiiii best la dapat BB murah!

dasyat tul!

tapi saper tak nak BB rege RM3?????

aku pun nak! tapi tak sanggup nak tidur atas lantai la…

DSC07839DSC07844DSC07846

DSC07849

2 comments:

Farra Dhelina said...

uishhh murah tu babe!!! cane ek blh smpai murah mcm tu?? tp nk q tu la tak kose kan..

Reflisia said...

masz pun nak farra...tapi tak sanggup la sampai berkampung kat BTS tue