.

.

Tuesday, January 4, 2011

Eh Aku dah Kurus ker?

Harini kat fakulti aku ader sesi bergambar untuk course aku..

sesampai kat kelas, everyone wearing baju kurung..but aku dengan selamber pakai casual..

OMG, i missed the information..tapi takper aku ok jer…and when i look behind ramai lagi yang tak berbaju kurung..

before seisi bergambar tue aku n bff amik picha sendiri2 jer la dulu kan! biasalan pompuan suka bergambar ni kan, memana mesti nak posing2 dulu..

bila dah amik gambar tue aku review la kan picha yang telah di ambil..and ader satu soklan bermain difikiran ku bila tgk picha sendiri..

“ am i lost weigth?” bukan per nampak kecik sangat kaki ku itu..ermm aku dah tak sabar nak timbang berat..

tapi hanyalah ilusi sahaja coz bila aku timbang jer berat, masih maintain ok..nasib baik tak naik..setakat maintain tue kira boleh terima lagi la..

kaki aku jer kurus…hahhaha..dah memang azali kot kaki kurus…!CIMG2833 CIMG2835 CIMG2832

5 comments:

Acik Mano said...

kaki belalang kato org kg acik.. tak po..jangan kaki bunting kobau dah..montel..

Elyn said...

i rase u x gemuk la beb. tp u jenis muke tembam je. so kalau naik sikit sure muke effect dulu. u tetap chumel!!

Lia Diyana said...

salam. hai..ingat lagi tak, kak lia. lama rasanya tak tengok blog awk ni. internet problem. wahh makin cantik skrg. memang dah kurus sikit dari dulu. akak baru launch butik online baru.. sudi2kan lah beli barang dijammin berkualiti. http://liadecollection.blogspot.com. panjang2kanlah pada kawan ya. TQ

Farra Dhelina said...

a'a lah kaki u kecik..tp fra pya, dr ats smpai bwh, semua besar daaaa..ekekeke

Reflisia said...

kak sue, hehehhe kaki belalang eak..macam cacat pun nampak..

Elyn, memang, kalau naik skit jer muka naik dulu..

hye kak lia, mesti la ingat...

farra, kaki jer kecik tapi badan macam tong drum...heheheheh