.

.

Saturday, January 1, 2011

"JOM JOIN CONTEST Tiqaa Wonderland!".

Dah lama tak masuk contest..

Contest pertama di kala 2011..heheheheh sajer suka2..

contest ni from Tiqa Wonderland tau..and click here for more info pasal contest ni..

ada 2 picha kene letak untuk contest ni iaitu Gambar Candid dan Gambar Kegembiraan

1. Gambar Candid saya

DSC_0325

sangat tak sedar masa ni picha di ambil..gambar ni masa aku pg Muzium Negara sempena kempen permainan tradisional..time ni aku ngah happy coz aku bertanding main congkak ngan my Biras..and aku yang menang..tue candid senyum gembira coz nak menang..memang tak sedar pun pica ni di ambil.

2. Gambar Gembira saya

DSC_0264 gambar ni masa Hot Air Balloon Fiesta kat putrajaya..sebenarnya picha ni pun candid tapi ini picha sangat gembira bila melihat keletah anak2 buah bermain di kawasan permainan yang disediakan. tgklah mukaku..mata pun jadi sepet bila gelak..gigi sederet nampak coz gembira giler..! hehehehe

erm untuk contest ni saya tag mereka yang suka join contest

1. Farra Dhelina

2. Mama Tisya

2 comments:

Farra Dhelina said...

gdluck yang..

insyallh..kena cari pic dulu.

tq tag! :)

wannurfazrini said...

hoyeahhh , goodluck !