.

.

Monday, January 17, 2011

Makanan Sihat Mengekalkan Berat Badan

ececech…macam aku kurus!

tapi memandangkan aku ni susah sangat nak kurus, so aku kekalkan berat badan dengan ambil makanan yang tak tinggi kan lagi kolesterol dan berat badan aku

hehehehe..sebenarnya malas nak masak tuk breakfast so aku amik jer cereal ni.. pepagi juga aku slalu amalkan minum oren

DSC07695

lagipun skang ni aku amalkan sehari sekali sahaja makan heavy meal iaitu time dinner bersama sang suami..

dinner plak tue dalam kul 6pm dah makan coz aku makan pabila sang suami balik dari kerja.. dan sememangnya aku and sang suami amalkan makan b4 malam… =)

so cara begini boleh kekalkan berat badan dan jadikan kita tidak gemuk..weee

walaupun aku tak kurus tapi aku tak nak makin gemuk! hehehehe

No comments: