.

.

Thursday, January 20, 2011

My Birthday Prezzie – Estee Lauder Blockbuster Set

Owh! i just had birthday prezzie from my lovely fren NAJMI SAAD..

thanks Najmi coz hadiahkan aku set ni..memang berangan nak beli pun last November.coz aku ni pencinta Estee Lauder

.since Najmi ni dah cakap nak blikan aku set ni trus aku tak bli..

pada mula nya aku request kat sang suami blikan set ni dier taknak coz katanya nak blikan aku benda lain..(benda lain tue = Handphone)

so aku ader la bercerita hasrat aku nak set ni..tup2 dier belikan..sangat teruja and happy.

dier dah blikan aku last november..tapi memandangkan memasing bz so tak dapt la nak amik hadiah aku ni..

and arini Thaipusam Day (20.01.11), memasing free and kitaorg jumpa and dapat lah lovely gift ni..

I love Estee Lauder and I love U Najmi…=)

thanks a lots tau!

DSC07809 DSC07808

DSC07813

with lots of love

2 comments:

Farra Dhelina said...

ouhh wangi nyaaaa...

Elyn said...

perghhh cun tu. masz bape 1 set tu?