.

.

Tuesday, January 11, 2011

Tarikh Cantik 2011

baru balik dari exam...tengah layan hot.fm terdengar pasal arini tarikh cantik 11.1.11..owh sangat cantik kan!

sebenarnya aku dah terfikir date2 lawa tahun ni. memang sesuai lah pada yang nak kawen tahun ni coz banyak sangat date cantik.

first 01.01.11,

11.1.11

20.01.2011 ( cantik juga sepuluh tahun beza)

9.10.11

20.10.2011 ( cantik tak? 2010 & 2011)

1.11.11

11.11.11 ( sangat cun)

20.11.2011 ( cun jugakan!)

13.12.11

banyakkan nombor2 cantik tahun ni...kalau ader lagi uoll boleh tambah k.. =)

tapi no cantik hari ini memang tak bawak luck tuk aku coz aku tersalah exam..sepatutnya aku exam FCE 4700 tapi aku study FCE4500...uwaaaaa...

alamatnyer aku jawab dengan rasa frustrated and sedih coz tak tau jawapan apa nak tulis...!

sabar jer la!





2 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

tarikh ni memang cun! :)

Farra Dhelina said...

aduiii cmne leh slh tu yunkkk??aduiii syg nyaaa...

mmg ctk no2 tu kan!!