.

.

Friday, January 14, 2011

Tarikh penting utk makan free kat Kenny Rodgers

Red for Kenny Rodgers

pada mulanya my SIL call me katanya malam ni nak makan free tak?

huh?

she wanna belanja me ker? Owh upanya Pak Kenny nak belanja we all…tapi bersyarat katanya…

apa syaratnyer? ermmm mesti memakai sesuatu yang bewarna MERAH..

sangat senang kot syarat nyer coz aku  ni pencinta MERAH. semua ader..dari tudung sampai kasut ..PERFECT RED…tapi tak pakai la fully red on that nite…

aku cuba tampilkan kelainan dalam imej aku di mana aku bertudung coz azam tahun baru nak fully bertudung InsyaAllah…harap azam ni tak tinggal azam la..

so aku kenekan tshirt Padini Hitam, skirt labuh dan hijab hitam merah..

1201201129112012011294

12012011302

ok berbalik pada kisah pak kenny belanja ni..sebenarnya beli satu set quater meal percuma satu…itu jer pun! tapi berbaloi per coz 1 set quater meal tue RM 15.90 kalau 2 set dah RM31.80…so kalau beli satu percuma satu kira ok la tue kan!

aku n my sil family dinner kat Kenny Rodgers malam 12 Jan 2011..

menurut sil aku tue…katanya kenny rodgers memang buat promotion macam ni setiap tahun setiap 12 Jan 2011..last year she had makan free macam tahun ni juga..so next year maybe ader juga kan…

12 Jan masukkan dalam reminder fon supaya next year dapat juga makan free…

tapi kene bertahan la skit beratur panjang…kusss semangat bila sampai Kenny Rodgers Amcorp Mall (pilihan destinantion kekonon tak ramai org datang sini..) q panjang giler…adoiii lapar weh beratur nak makan ni

12012011305panjangnyer…tgk jauh lagi kenny ngan aku!  12012011095  gembira bila dah dpt masuk kenny!120120110971201201130812012011309 - Copy          12012011311 12012011312

beli satu percuma satu!

12012011315lullaby Irdina Qaisara 12012011317maksu and uncle bob!

12012011319

4 comments:

mama tisya said...

date tu tk fix tp rsnye bln jan la..lastyear 13jan..yg br2 ni 12 jan...best kn buy 1 free 1..kita lastyear & this year dpt mkn time promo ni:)hrp2 next year dpt lg

Farra Dhelina said...

owh kita tak merasa pon yang..bizi keje..mlm lak dh fenat..tk dpt nk mkn dgn pak kenny hehehe

Reflisia said...

mama tisya; oh yer ker...my sis bgtau same date..maybe she terlupa kot coz dekat2 jer tarikh kan!

farra darling; doakan next year dier buat on weekend plak kan..boleh kita serbu pak kenny... =)

Reflisia said...

mama tisya; oh yer ker...my sis bgtau same date..maybe she terlupa kot coz dekat2 jer tarikh kan!

farra darling; doakan next year dier buat on weekend plak kan..boleh kita serbu pak kenny... =)