.

.

Wednesday, January 19, 2011

Thanks to Mommy Scha @ Mea Myra

kelakar la aku ni…

dah sign up Twitter tapi tak reti nak buat paper pun!

hahahha macam tikus tgk besi..yang aku tau tgk jer page aku tue..kekeke

kelakar kan!

sampai la mommy scha @ mea myra update kat FB dier ngah twitter ngan BAIM WONG!

owh sangat teruja la kan nak belajar tweet2 ni…tue yang minta tolong mommy scha ajarkan…

Thanks darling coz ajar Masz bertweet2 ni…skang dah mula nampak dah skit2 camner nak bertwitter ni kan..dah tak buta tapi masih rabun lagi…ngee saper yang ader Twitter jon tweet2 sama..=)

masz nyer ID @cincinmasmerah

terima kasih lagi sekali Myra darling…mwahhh!

twitter

3 comments:

Mea Myra said...

hehe welcome to Twitter darling!..
;) my pleasure syg

Farra Dhelina said...

fra pon ade, tp tk aktf..hehehe..tak pndai sgt..

Reflisia said...

Myra darling...nanti kita tweet2 k..

Farra, jom bertwitter..=)