.

.

Wednesday, February 23, 2011

2nd Year Honeymoon ~ Sarawak (24 til 27th Feb)

seronoknya terbang ke Kuching bersama sang suami..

dari 'Awan Dania' boleh makan dalam flight, boleh lihat view dari Awan Dania, ....best kan!

bila sampai di bumi Sarawak, boleh jejalan and honeymoon di sana...

nak beli kek lapis Sarawak yang fofular tue, terubuk masin and nak makan sup sarang burung..yeaaahhaaa

best2!

chopp!

itinerary for tomorrow;

6.30 am : drive to school
2.30 pm : drive home
5.30 pm : sang suami reach home from his ofis
6.30 pm : dinner
11.00 pm : sweet dream

Eh mana nyer itinerary nak ke Sarawak ni?

Uwaaaa...our honeymoon trip has been cancel due aku tak dapat cuti coz skang ngah praktikal!

so our ticket will fly with the dream!

inilah padahnya booked ticket awal giler..last May 2010 aku booked ticket to Kuching (24th til 27th Feb 2011) for 2 pax return with meals = RM 152 sahaja..

Tapi malangnyer tahun ni aku tak dapat pergi...sedih and frustrated gak sebenarnya! tapi takper maybe ader hikmah disebalik semua ni...

InsyaAllah kalau ader rezeki, lepas2 ni boleh pegi lagi kan!




4 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

lor..cancel la pulak..takpe, betoi tu, pasti ada hikmahnya kan :)

Farra Dhelina said...

alahai..syg nya yanggg....

missina said...

takpe2,,gi lak hujg thn ni kan,,

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Masz: Takpe-takpe... Carik tiket lain plak... Go!!! Go!!! Go!!! ::.